ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1: Γλίτωσε το «έμφραγμα» στο τέλος

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1: Γλίτωσε το «έμφραγμα» στο τέλος

Ένα ντέρμπι που άργησε να ξεκινήσει περίπου δέκα λεπτά λόγω καπνογόνων και καπνών από φωτιές στις κερκίδες, τελείωσε μετά από εννιά λεπτά καθυστερήσεων που παίχτηκαν μέσα σε… ομιχλώδες τοπίο. Το τακτικό πλάνο του Παναθηναϊκού «βγήκε» ως έναν βαθμό, ο Ολυμπιακός και πάλι μεσοεπιθετικά έδειξε πως είναι αρκετά καλός στη δημιουργία αλλά όχι στην εκτέλεση, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά από συναρπαστική μάχη.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να δείξουν πως ωριμάζουν κάθε μέρα που περνάει, αφού ξεπέρασε πέρα από τη σκληρή έδρα και το σοκ από τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη, βρήκε το γκολ που τον έβαλε μπροστά στο σκορ αλλά οπισθοχώρησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να δεχθεί αφόρητη πίεση.

Ο «άγουρος» Κότσαρης έκανε ό,τι μπορούσε, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας επέμβασης σε φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, αλλά νικήθηκε στο 95’ σε μια φάση όπου συνολικά η άμυνα έχασε τη συγκέντρωσή της κι ο Σισέ που έπαιξε φορ από το 70’ και μετά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (62΄ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77΄ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53΄ Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73΄ Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70΄ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ