ΣΠΟΡ

Copa Libertadores: Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς πριν τον αγώνα με τη Ρίβερ Πλέιτ

Copa Libertadores: Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς πριν τον αγώνα με τη Ρίβερ Πλέιτ
REUTERS

Ο δεύτερος αγώνας για τον τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς αναβλήθηκε κατά μερικές ώρες, μετά από την επίθεση που σημειώθηκε στο πούλμαν που μετέφερε τη ομάδα της Μπόκα στο γήπεδο και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν μερικοί παίκτες της.

«Εξαιτίας του περιστατικού με το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, ο αγώνας έχει αναβληθεί κατά μία ώρα», ανέφερε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Λατινικής Αμερικής, όμως, ο αγώνας, έλαβε και δεύτερη αναβολή λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η αστυνομία της Αργεντινής έριξε δακρυγόνα σε οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ, που πέταγαν βλήματα κατά του πούλμαν των αντιπάλων.

«Πετούσαν σπρέι πιπεριού, πέτρες», ανέφερε μέλος της Μπόκα αναφορικά με τα όσα έκαναν οι οπαδοί της αντίπαλης, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η ομάδα ενημέρωσε δημοσιογράφους πως οι παίκτες δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. «Όλοι οι παίκτες έχουν τραυματιστεί, δεν μπορείς να παίξεις έτσι», είπε ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Christian Gribaudo.

Οι οπαδοί της Ρίβερ έσπασαν τα παράθυρα του πούλμαν και οι παίκτες της Μπόκα εισέπνευσαν χημικά με αποτέλεσμα να εμφανίσουν τάσεις προς έμετο στα αποδυτήρια.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο αντιπάλων είχε λήξει με σκορ 2-2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ