ΣΠΟΡ

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε με Βαρέλα

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε με Βαρέλα
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Λαμίας και να πάρει ένα ακόμα σημαντικό «διπλό» στην κούρσα του τίτλου που πραγματοποιεί.

Ο δικέφαλος αν και δεν εντυπωσίασε επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Βαρέλα, παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες από 63' λόγω αποβολής του Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πασχαλάκη να είναι κομβικός σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις.

Ο διεθνής κίπερ έκανε τρομερή επέμβαση στο 45' σε εκτέλεση φαουλ του Μπερτόλιο, ενώ αγωνίστηκε τραυματίας μετά το 75' έπειτα από «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Μπαράλες που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Παρότι οι Θεσσαλονικείς δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, δείχνοντας και το μέταλλο τους όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Ο ΠΑΟΚ με την απόδραση του από τη Λαμία συνεχίζει ακάθεκτος στη μάχη του τίτλου, έχοντας και το αήττητο στη Super League με 11 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαμία διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι σε χέρι του Βιεϊρίνια μετά από σουτ του Επστάιν.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγμπα (67΄ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (76΄ Βάντερσον), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επσταϊν (85΄ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (72΄ Άκπομ, Μπίσεσβαρ (53΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (64΄ Βέρνμπλουμ)

Δείτε το γκολ που έκρινε το ματς:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ