ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-1: Δεύτερος με ζόρι

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-1: Δεύτερος με ζόρι
EUROKINISSI

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Ποντένσε (11'), Γκερέρο (25') σκόραραν για τους παίκτες του Μαρτίνς, ενώ ο Καμαρά (70') δύο λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια στο 53'.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μόλις στο 11' ο Ποντένσε έκανε το 1-0 με το πλασέ του να κοντράρει στον Αργκους και να αλλάζει πορεία. Στο 25' οι παίκτες του Μαρτίνς σε μία... δουλεμένη φάση διπλασίασαν τα τέρμα τους. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βούκοβιτς πήρε την κεφαλιά κι ο Γκερέρο την έσπρωξε στα δίχτυα.

Τα πράγματα για τον Παναιτωλικό έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 53' όταν ο Χαντάκιας είδε την 2η κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του Δέλλα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 70' δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Καμαρά με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1 κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός κυνήγησε και το τρίτο γκολ, χωρίς όμως να ρισκάρει να αφήσει κενά στην άμυνα. Η μεγάλη φάση στα τελευταία λεπτά δεν ήρθε και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (64' Νάτχο), Ποντένσε, Φορτούνης (87' Μπουχαλάκης), Ναουέλ (74' Τοροσίδης), Γκερέρο

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Άργκους, Ρόσα, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (84' Γιαννιώτης), Γουίλιαν (57' Μαλής), Μοράρ (68' Καμαρά)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ