ΣΠΟΡ

Europa League: Νίκες πρόκρισης ψάχνουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Europa League: Νίκες πρόκρισης ψάχνουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Reuters

Ματς χωρίς αύριο δίνουν σήμερα οι δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League καθώς μόνο με νίκη και υπό προϋποθέσεις θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κυνηγάνε στην έδρα τους απέναντι σε ΜΠΑΤΕ και Μίλαν το τρίποντο. Ο «Δικέφαλος» χρειάζεται και νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν με σκορ 2-0 ή 3-1.

ΠΑΟΚ - Μπάτε

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, με το αβαντάζ της εξαιρετικής πορείας στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχει το πλεονέκτημα της καλής ψυχολογίας των παικτών του και ένα άρτιο σύνολο από το οποίο θα επιλέξει τους αρχικούς ένδεκα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και με βάση το σύστημα που εφαρμόζει ο ίδιος, το 4-3-3, θα ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Μοναδικός απών είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι, λόγω τιμωρίας.

«Δεν θα εστιάσω στο άλλο αποτέλεσμα, θέλω να εστιάσουμε στο δικό μας αποτέλεσμα, αλλά κάποιος θα έχει τις πληροφορίες και θα μου τις μεταφέρει. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τι θα συμβαίνει στη Βουδαπέστη», απάντησε ο κ. Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με το τι περιμένει από τον αγώνα Βίντι – Τσέλσι στον οποίο οι Λονδρέζοι αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές.

osfp

Ολυμπιακός - Μίλαν

Ο Ολυμπιακός των 7 βαθμών υποδέχεται τη Μίλαν των 10 και θέλει να την «πιάσει» αλλά και να κερδίσει την ισοβαθμία. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει με περισσότερα από δυο γκολ διαφορά, κάτι που προφανώς δεν είναι εύκολο.

Στις τάξεις των Πειραιωτών, πάντως, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως θα έρθει το μεγάλο αποτέλεσμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να δηλώνει πως αν δεν πίστευε στην πρόκριση δεν θα ήταν καν στη θέση του προπονητή!

Ο Πορτογάλος, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες και κυρίως στην επίθεση της ομάδας του ενώ η ενδεκάδα θα καθοριστεί τελευταία στιγμή. Πιθανότερο ο Πέδρο Μαρτίνς να καταλήξει στους εξής έντεκα: Σα, Κούτρης, Σισέ, Βούκοβιτς, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποτένσε, Τοροσίδης και Φορτούνης



ΔΗΜΟΦΙΛΗ