ΣΠΟΡ

Ξεκίνησε η ψηφοφορία στο ΝΒΑ για το All Star Game

Ξεκίνησε η ψηφοφορία στο ΝΒΑ για το All Star Game
charlottesgotalot.com

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας για τους παίκτες που θα βρεθούν στο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου του 2019 στην Σάρλοτ

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι εκατομμύρια φαν του ΝΒΑ προκειμένου να μάθουν ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών στο All Star Game το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 2019 στην έδρα των Χόρνετς. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή η ψηφοφορία πλέον έχει ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν τους αγαπημένους παίκτες τους. Όπως είναι αναμενόμενο τις ψήφους των Ελλήνων φιλάθλων θα συγκεντρώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέσω:

Google: Μέσω αναζήτησης των λέξεων “NBA Vote”, “NBA All-Star Vote”, παίκτη ή ομάδας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και 10 διαφορετικούς παίκτες την ημέρα.

Google Assistant: λέγοντας “Google, talk to NBA All-Star”. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και 10 διαφορετικούς παίκτες την ημέρα.

NBA App: Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμπληρώσει ένα ψηφοδέλτιο την ημέρα ως προς τις αρχικές 5άδες (μέχρι δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ ανά περιφέρεια).

NBA.com: Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμπληρώσει ένα ψηφοδέλτιο την ημέρα ως προς τις αρχικές 5άδες (μέχρι δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ ανά περιφέρεια).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ