Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία ο τερματοφύλακας της Κρίσταλ ΠάλαςΓουέιν Χένεσι, φαίνεται να χαιρετά ναζιστικά.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον συμπαίκτη του Χένεσι, Μαξ Μέγιερ, ως story στο Instagram, μετά τη νίκη της ομάδας επί της Γκρίμσμπι. Ο Ουαλός διεθνής ποδοσφαιριστής είναι στο βάθος της εικόνας με το χέρι ψηλά, σε μία κίνηση που παραπέμπει στον ναζιστικό χαιρετισμό.  

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο twitter αρνείται κατηγορηματικά πως έκανε αυτό για το οποίο τον κατηγορούν.

1272

Πηγή: Guardian

Ο 31χρονος τερματοφύλακας σημείωσε: «Χθες το απόγευμα είχα ένα γεύμα με τους συμπαίκτες μου και βγάλαμε μία ομαδική φωτογραφία», έγραψε ο παίκτης.

«Χαιρέτησα και φώναξα αυτόν που έβγαζε τη φωτογραφία», ξεκαθάρισε ο αθλητής εξηγώντας την κίνησή του, σημείωσε, όμως, πως αντιλαμβάνεται πως φαίνεται το μεμονωμένο καρέ που δημοσιεύτηκε.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες πως δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο και κάθε ομοιότητα με μία τέτοια κίνηση είναι απολύτως συμπτωματική», έγραψε.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!