Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε προηγούμενη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο «Ελπίδα», είχε δεσμευθεί πως πέρα από την παρουσία της ομάδας και τη στήριξη μέσω των φαρμάκων που παρέχει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, θα δίνει 100.000 ευρώ κάθε χρόνο στο Ίδρυμα. Αυτή η δέσμευση έγινε πράξη την Τετάρτη (16/01), με τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ και σύσσωμη την ομάδα να δίνουν το «παρών» στο «Ελπίδα» και το ποσό να καταβάλλεται και πάλι προς το Ίδρυμα Ελπίδα. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει: «Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε για ακόμα μια φορά σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με πρωτοβουλία τουκυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Τον κύριο Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Παναθηναϊκού OΠΑΠ υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά  για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ.  Η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπήλα τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας κάτι που αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του, Παύλος Γιαννακόπουλος.  Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό Δημήτρη, όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο.  Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό» είπε ο κύριος Γιαννακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και πέρυσι ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής για την Ελπίδα» («Champion for Hope»), ενώ παράλληλα ο κύριος Γιαννακόπουλος στηρίζει προσωπικά το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προσφέροντας φάρμακα της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Γιαννακόπουλο την τιμητική διάκριση του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο κύριος Γιαννακόπουλος προσέφερε συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Αμέσως μετά, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν όμορφα δώρα!

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν οι: Ντεσόν Τόμας, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Γιώργος Καλαιτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Νίκος Παππάς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Τζέιμς Γκίστ, Κιθ Λάνγκφορντ, Κώστας Μήτογλου, Νικ Καλάθης, Ματ Λοτζέσκι, Στεφάν Λάσμε, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούμπο, Ίαν Βουγιούκας.

Την ομάδα συνόδευαν ο Πρόεδρος της κύριος Μάνος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κύριος Θέμης Καρβουντζής, ο Προπονητής Ρικ Πιτίνο και ο βοηθός προπονητή Νίκος Παππάς».

Διαβάστε επίσης