ΣΠΟΡ

Live blog: Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ράφα Ναδάλ

Live blog: Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ράφα Ναδάλ
Η εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ναδάλ EUROKINISSI

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της μεγάλης «μάχης» του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο της… χρονιάς, παρότι το 2019 δεν έχει διανύσει ούτε έναν μήνα! Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έχει καταφέρει να κάνει όλον τον πλανήτη να παραμιλάει με τα κατορθώματά του στο τένις, αφού έκανε άλματα στην παγκόσμια κατάταξη, κερδίζοντας τεράστιους αντιπάλους στη μέχρι τώρα πορεία του στο Αυστραλιανό Όπεν. Τη μεγαλύτερη αίσθηση την προκάλεσε στον 4ο γύρο του τουρνουά Grand Slam όταν κατάφερε να αποκλείσει τον μύθο του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού στα προημιτελικά άφησε εκτός συνέχειας του τουρνουά τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Έτσι, ο 20χρονος Έλληνας αθλητής πέρασε στον ημιτελικό, εκεί όπου τον περιμένει μια ακόμα τεράστια πρόκληση. Ο σούπερ σταρ Ράφα Ναδάλ, κάτοχος 17 τίτλων Grand Slam ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 32χρονος τενίστας από τη Μαγιόρκα, μάλιστα, δεν έχει χάσει ούτε… σετ μέχρι τώρα στη Μελβούρνη και σίγουρα θα χρειαστεί ένα ακόμα… θαύμα από πλευράς Τσιτσιπά για να καταφέρει να τον νικήσει.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του αγώνα



ΔΗΜΟΦΙΛΗ