ΣΠΟΡ

Συγχαρητήρια Τσιτσιπά σε Ναδάλ για τη νίκη - Τι του απάντησε ο Ράφα

Συγχαρητήρια Τσιτσιπά σε Ναδάλ για τη νίκη - Τι του απάντησε ο Ράφα
AAP

Παρά τη χθεσινή αναμενόμενη απογοήτευσή του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγχαίρει τον Ράφαελ Ναδάλ για το 3-0 στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open

«Ένα μεγάλο χειροκρότημα και συγχαρητήρια στον Ράφαελ Ναδάλ και σε ολόκληρη την ομάδα του, γιατί πηγαίνουν το τένις σε άλλη διάσταση. Είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση για εμένα ο τρόπος που αγωνίζεται. Ελπίζω την επόμενη φορά να πλησιάσω περισσότερο στη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη αυτές τις δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη. Αγαπώ αυτή την πόλη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

«Σε ευχαριστώ για την ανάρτησή σου και όπως σου είπα και στο κορτ, έχεις τα πάντα για να γίνεις ο πρωταθλητής πολλών Grand Slam», απάντησε στον Τσιτσιπά ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας.

Άλλωστε ο Ράφα, με συνολικά 17 Grand Slam στην καριέρα του, μιλώντας για τον Τσιτσιπά μετά τη σχετική ερώτηση του Τζον ΜακΕνρο αμέσως μετά το 3-0, δήλωσε πως ο Έλληνας τενίστας «έχει τα πάντα για να τα καταφέρει».

Ο 20χρονος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και αναμένεται να ανέβει, μετά την εκπληκτική του πορεία στο τουρνουά της Αυστραλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ