ΣΠΟΡ

LIVE ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η μεγάλη «μάχη» της Τούμπας για τον τίτλο

LIVE ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η μεγάλη «μάχη» της Τούμπας για τον τίτλο
EUROKINISSI

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μονομαχούν στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής που θα κρίνει ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό και το φετινό πρωταθλητή. Ο «Δικέφαλος» περιμένει τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα σε ένα ματς που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. 

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρει να επικρατήσει, θα πάει στο +9 από τους Πειραιώτες και ουσιαστικά θα «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια! Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να αποδείξουν πως η κούπα του πρωταθλητή μόνο… τελειωμένη υπόθεση δεν είναι, παίρνοντας το διπλό που θα τους φέρει σε απόσταση μιας νίκης, σπάζοντας το αήττητο του ΠΑΟΚ και ασκώντας πίεση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά τα όσα είχαν γίνει στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, βέβαια, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν λάβει πλέον όλα τα μέτρα. Στόχος είναι να διασφαλίσουν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς «παρατράγουδα». Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν διεξήχθη ο περσινός αγώνας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 1985 και χρειάστηκε να περιμένει και τη φετινή σεζόν, στην οποία σε 19 αναμετρήσεις έχει 17 νίκες και 2 ισοπαλίες αλλά 51 βαθμούς αφού «κουβάλησε» και το -2 από την περσινή σεζόν.

«Καζάνι» η Τούμπα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν εξαντληθεί. Το sold out ήταν δεδομένο πως θα γίνει και ανακοινώθηκε τρεις ημέρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι.

Το πρωί της Πέμπτης (07/02) ήταν γνωστό πως απέμεναν 5.000 εισιτήρια αδιάθετα για το ντέρμπι, τα οποία, όμως, εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από… τρεις ώρες. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε μια… κολασμένη Τούμπα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Με τον κορυφαίο διαιτητή της Ισπανίας

Από την ευρωπαϊκή ελίτ ο διαιτητής που θα «σφυρίξει» το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η ΚΕΔ επέλεξε τον 35χρονο Ισπανό Χεσούς Χιλ Μανθάνο για τη μεγάλη αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής που επί της ουσίας θα κρίνει και το φετινό τίτλο.

Πρόκειται για τον κορυφαίο Ισπανό ρέφερι του 2018, που είναι δηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Σφυρίζει αγώνες τις Primera Division από το 2012, είναι διεθνής από το 2014, ενώ από τις 29 Μαΐου ανήκει στην ελίτ κατηγορία διαιτητών της UEFA, όντας από τους τοπ παγκοσμίως. Βοηθοί του θα είναι οι Καμπανέρο και Μπαρμπέρο, επίσης από την Ισπανία με τέταρτο τον Τάσο Σιδηρόπουλο από τα Δωδεκάνησα.

Δείτε στο live chat του Onsports.gr όλες τις εξελίξεις του αγώνα:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ