ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα συγκινητικά λόγια Σαββίδη και η «βουβή» αποχώρηση Μαρινάκη

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα συγκινητικά λόγια Σαββίδη και η «βουβή» αποχώρηση Μαρινάκη

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην… καρδιά των παικτών, αλλά και των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το θρίαμβο της Τούμπας ενώ ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έφυγε αμίλητος από το γήπεδο.

Τεράστια νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, επικρατώντας 3-1 στην Τούμπα και φτάνοντας στο +9 στη βαθμολογία της Super League. Ο τίτλος είναι πιο κοντά από ποτέ στη Θεσσαλονίκη και στο «δικέφαλο του Βορρά» προετοιμάζονται για τη… γιορτή της ζωής τους. Άλλωστε, η τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ ήταν πριν από 34 χρόνια, το 1985, και ένας τέτοιος τίτλος θα σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας.

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ»

Ο πλέον ευτυχισμένος άνθρωπος, βέβαια, από τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για άλλη μια φορά περίμενε τους ποδοσφαιριστές πριν από το παιχνίδι έξω από την Τούμπα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο σεβόμενος την τιμωρία του. Μετά το τέλος του αγώνα, περίμενε την αποστολή στο «Μακεδονία Παλλάς» όπου και μίλησε στην ομάδα του ΠΑΟΚ με συγκινητικά λόγια.

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα και μπράβο σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια», είπε ο Ιβάν Σαββίδης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Αμίλητος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Την ίδια ώρα, στο αντίπαλο «στρατόπεδο» επικρατούσε απογοήτευση. Λογική η αντίδραση, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός πρωταθλήματος. Κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, αλλά φάνηκε κι από την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφυγε… αμίλητος από το γήπεδο της Τούμπας, με εμφανή τον προβληματισμό του για την απώλεια του τίτλου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ