ΣΠΟΡ

All Star Game: Ξεκινάει η «γιορτή» του ΝΒΑ στη Σάρλοτ

All Star Game: Ξεκινάει η «γιορτή» του ΝΒΑ στη Σάρλοτ
AP Photo/Brandon Wade, File

Mε το ματς της Team USA κόντρα στην Team Europe ξεκινάει σήμερα τα ξημερώματα (4π.μ.) το All Star Game του ΝΒΑ της Σάρλοτ, όπου βέβαια τα βλέμματα έχει συγκεντρώσει η «μάχη» της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα σε αυτή του ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

Το Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge, στο οποίο οι καλύτεροι «rookies» και «sophomores» της λίγκας χωρίζονται σε ομάδα USA και WORLD, ρίχνονται πρώτοι στη «μάχη», με τα βλέμματα του ευρωπαϊκού κοινού να είναι φυσικά στραμμένα στον Λούκα Ντόντσιτς.

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αγωνιστεί στην Team World έτοιμο να προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις σε εκτέλεση και δημιουργία με αυτές που χαρίζει από την πρώτη του χρονιά κιόλας στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Team World (Όου Τζι Ανουνόμπι, ΝτιΆντρε Έιτον, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Ρόντιονς Κούρουκς, Λάουρι Μάρκανεν, Τζος Οκότζι, Τσεντί Οσμάν, Μπεν Σίμονς) και η Team USA (Τζάρετ Άλεν, Μάρβιν Μπάγκλεϊ, Λόνζο Μπολ, Τζον Κόλινς, Ντι'Ααρον Φοξ, Τζάρεν Τζάκσον, Κέβιν Νοξ, Κάιλ Κούζμα, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Τρε Γιανγκ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ