ΣΠΟΡ

Europa League: «Πάγωσε» το όνειρο του Ολυμπιακού στο Κίεβο - Ο Σολ είχε το… κλειδί του καταψύκτη!

Europa League: «Πάγωσε» το όνειρο του Ολυμπιακού στο Κίεβο - Ο Σολ είχε το… κλειδί του καταψύκτη!
EUROKINISSI

H Ντινάμο Κιέβου «έθαψε» στο χιόνι τα όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Europa League, επικρατώντας 1-0 στο παγωμένο Κίεβο. 

Οι Ουκρανοί μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και απείλησαν τον Ολυμπιακό πολλές φορές, πριν καταφέρουν τελικά να κάνουν πράξη τις απειλές τους στο 32'. Σέντρα του Μικολένκο από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Σολ έκανε την προβολή μπροστά από τον Σισέ και με τον Μεριά να μην καταφέρνει να σταματήσει την μπάλα, νίκησε τον Σα και «έγραψε» το 1-0 για τους Ουκρανούς.

Στο δεύτερο μάλιστα λεπτό των καθυστερήσεων, οι Ουκρανοί απείλησαν για δεύτερη φορά όταν ο Σισέ έχασε τον Σολ, εκείνος πλάσαρε με το δεξί από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Σα έκανε σωτήρια επέμβαση. Στο 51ο λεπτό του αγώνα μετά από σέντρα του Τοροσίδη ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 64ο λεπτό ο Μασούρας έκανε το σουτ αλλά ο Μποίκο απέκρουσε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Ντιναμό Κιέβου πήρε τη νίκη.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπόικο, Βέρμπιτς, Σεπέλιεβ, Σολ, Σαπαρένκο, Τσιχάνκοβ, Μικολένκο, Μπούρντα, Μπουγιάλσκι, Σαμπάνοβ, Κετζιόρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65΄Νάτχο), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46΄Μασούρας), Φορτούνης (65΄Γκερέρο), Χάσαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ