ΣΠΟΡ

Σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι παίκτες της Γιουβέντους έκαναν πριβέ πάρτι με... 60 μοντέλα

Σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι παίκτες της Γιουβέντους έκαναν πριβέ πάρτι με... 60 μοντέλα
AP Photo/Manu Fernandez

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτηςγια το Champions League. 

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ του «The King», οι περισσότεροι παίκτες της «Βέκια Σινιόρα» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Starhotel Majestic του Τορίνο.

Σε αυτήν τη... γιορτή είχαν προσκαλέσει σχεδόν 60 γυναίκες από κάθε μέρος της Ιταλίας, που ήταν κυρίως μοντέλα και influencers», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Το πάρτι φαίνεται πως έγινε λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano» για τη φάση των «16» του Champions League (2-0) που ίσως κοστίσει την πρόκριση στους «μπιανκονέρι».

Στο περιοδικό δημοσιεύονται και φωτογραφίες που δείχνουν συνομιλίες των παικτών σε Whatsapp και Instagram, όπου μερικές από τις καλεσμένες αναφέρονται στο ραντεβού, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εκδότη του περιοδικού, Φαμπρίτσιο Κορόνα, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι μόνοι που δεν έδωσαν το «παρών» ήταν οι Αντρέα Μπαρτζάλι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

https://www.instagram.com/p/BugzMiOA2i_

ΔΗΜΟΦΙΛΗ