Δύσκολες ώρες για τον Σαμουέλ Καλού: Απήγαγαν τη μητέρα του
Θύμα απαγωγής έπεσε στη Νιγηρία η μητέρα του επιθετικού της Μπορντό, Σάμουελ Καλού.
Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε μαζί με μερικά από τα παιδιά της στην πόλη Αμπά, όταν άγνωστοι μπήκαν εμπόδιο, τους έβγαλαν από το όχημα και απήγαγαν τη μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Όπως αναφέρει η Guardian, πίσω από την απαγωγή βρίσκεται η τοπική μαφία καθώς μετά την μεταγραφή του Καλού στην Μπορντό από την Γκεντ, συχνά-πυκνά, άγνωστοι άνδρες παρακολουθούσαν το σπίτι της.
«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να απελευθερώσω τη μητέρα μου. Η μητέρα μου απήχθη την Τετάρτη 27 του περασμένου μήνα και καλούν συνεχώς ζητώντας περισσότερα λύτρα» δήλωσε ο Σάμουελ Καλού.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ποσό που ζητείται ως λύτρα είναι 120 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν με αυτά τα χρήματα θα απελευθερωθεί η μητέρα του διεθνούς επιθετικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League: Σφραγίζουν την πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ
Στίβος: Με τέσσερα μετάλλια και χαμόγελα επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-2: «Βόλτα» στη Ριζούπολη για να ξεχάσει την Τσικνοπέμπτη
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
06:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00