ΣΠΟΡ

Όταν ο Αντετοκούνμπο συνάντησε τη Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Όταν ο Αντετοκούνμπο συνάντησε τη Σάκκαρη στο Μαϊάμι
instagram/ sakkattack7

Θαυμάστρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι, όπως φαίνεται, και η Μαρία Σάκκαρη. Η πρωταθλήτρια του τένις βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι κυριάρχησαν επί των Χιτ στο Μαϊάμι.  

Η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Μαϊάμι για το τουρνουά που ξεκινάει εκεί την Τρίτη, δεν έχασε την ευκαιρία να δει το ματς, αλλά και να συναντήσει τον Γιάννη μετά τον αγώνα.

Έτσι η ίδια, μαζί με την μητέρα της την πρώην πρωταθλήτρια του τένις Αγγελική Καννελοπούλου και τον προπονητή της, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, έσπευσαν να συγχαρούν από κοντά τον Αντετοκούνμπο.

«Βρήκαμε την ευκαιρία να σε δούμε και την αρπάξαμε», του είπε η Σάκκαρη, ενώ εκείνος τη ρώτησε τι κάνει στο Μαϊάμι. Όταν του απάντησε πως θα παίξει σε τουρνουά, ο Αντετοκούνμπο της ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ αμέσως μετά τους κάλεσε να βγάλουν φωτογραφία όλοι μαζί.

«Τι απίστευτη εμπειρία η συνάντηση με τον Γιάννη μετά το ματς του στο Μαϊάμι. Πρότυπο για τους Έλληνες και όχι μόνο!», έγραψε στο Instagram η Σάκκαρη.

https://www.instagram.com/p/BvDmt-Kn8vi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ