Ο... «Μπάτμαν» έστειλε εξώδικο στη Βαλένθια
«Κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στην DC Comics και την Βαλένθια με αφορμή το επετειακό σήμα της ισπανικής ομάδας.
Ειδικότερα, η Βαλένθια υιοθέτησε ένα νέο σήμα, το οποίο είναι σε σχήμα νυχτερίδας, όπως είναι άλλωστε και το παρατσούκλι της ομάδας, προκειμένου να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Tο συγκεκριμένο λογότυπο ωστόσο θυμίζει πολύ αυτό του Batman.
Aυτή της η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε κόντρα με την DC Comics, η οποία απέστειλε εξώδικο κατά της Βαλένθια στην αρμόδια επιτροπή πνευματικών δικαιωμάτων στης Ευρωπαϊκή Ένωσης.
Βέβαια η ισπανική ομάδα, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασε στην αντεπίθεση και ξεκαθάρισε ότι η ιστορία του εμβλήματός της (1919) είναι παλαιότερη από τον γνωστό ήρωα κόμικ, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1939.
«Δεν θ' αφαιρέσουμε το έμβλημά μας γιατί μας το ζητά η DC Comics. Δεν έχει κάποιος την παγκόσμια αποκλειστικότητα χρήσης. Όταν η ομάδα μας έπαιζε με τη νυχτερίδα στο στήθος, στις ΗΠΑ κυνηγούσαν βίσονες», υποστήριξε εκπρόσωπος της Βαλένθια.
Εξαφανίστηκε 15χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα
22:08
Γιατρός αποκάλυψε ότι ασθενής είχε νοσηλευθεί μετά από πλασμαφαίρεση στο ιατρείο του Κολωνακίου
21:56
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη Γερμανία - Νεκροί οι τρεις επιβαίνοντες
21:46
Το Ιράν επιθυμεί γρήγορα και «απεγνωσμένα» μια συμφωνία επιμένει ο Τραμπ
21:37