ΣΠΟΡ

Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1: «Λυτρώθηκε» στο νήμα με... βοήθεια

Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1: «Λυτρώθηκε» στο νήμα με... βοήθεια
EUROKINISSI

Ο Τόμας Αλντεβέιρελντ έστειλε την μπάλα σε λάθος εστία και η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Χέντερσον έδωσε στον Ρόμπερτσον πάσα, με τον Άγγλο αμυντικό να «ζυγίσει» μια σέντρα ακριβείας και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που έγινε αποδέκτης, άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με σκαστή κεφαλιά.

Ή Τότεναμ ωστόσο είχε την απάντηση και έφερε το ματς στα ίσια με τον Μόουρα στο 70' να νικάει την άμυνα της Λίβερπουλ και να κάνει το 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ντέρμπι του Άνφιλντ.

Στο 90' όμως η Λίβερπουλ σώθηκε από του «χάρου τα δόντια» όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε ένα γέμισμα με τον κεφάλι, ο Γιορίς προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αλντερβέιρελντ και κατέληξε στα δίχτυα.



Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 72 βαθμούς έναντι 70 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει, όμως κι έναν αγώνα λιγότερο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (77' Φαμπίνιο), Χέντερσον (77' Οριγκί), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (94' Λόβρεν), Φιρμίνο, Μανέ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες (69' Σον), Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Έρικσεν (91' Γιορέντε), Σισοκό, Ντέλε Άλι, Ρόουζ, Κέιν, Μόουρα (82' Ντέιβις)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ