Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το έμφραγμα που υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες πορτογαλικής εφημερίδας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την 1η Μαΐου και επιβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, φέρεται να έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του.  

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, ο Κασίγιας αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Χθες, ο πρόεδρος της Πόρτο υπαινίχθηκε πως ο τερματοφύλακας έχει πιθανότητα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα, σημειώνοντας πως θα του γίνει πρόταση να εργαστεί σε κάποιο άλλο πόστο.

«Ο Κασίγιας έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του και θα ήθελε να μείνει στην Πόρτο σε μία διαφορετική θέση και όχι απλώς για τον έναν αυτό χρόνο. Είναι ένας από εμάς και θα έχει για πάντα μία θέση στην Πόρτο», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες, ο Κασίγιας διαβεβαίωσε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον η προτεραιότητά του.

«Θα πάρω τον χρόνο μου τις ερχόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, το σημαντικότερο είναι ότι είμαι ακόμη εδώ. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», σημείωσε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης