ΣΠΟΡ

Final Four Euroleague: Και το «πάρτι» ξεκινάει

Final Four Euroleague: Και το «πάρτι» ξεκινάει
instagram.com/euroleague/

Το Final Four της Euroleague ξεκινάει απόψε με τις Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης να ρίχνονται στη «μάχη» για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 19:00, όπου η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον τουρκικό «εμφύλιο» της διοργάνωσης.

Από τη μια η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δίνει το παρών σε 5ο συνεχόμενο Final Four και από την άλλη, ο Αταμάν και η αρμάδα του που θέλουν να δείξουν πως αξίζουν που βρίσκονται στη Βιτόρια.

Βέβαια οι απουσίες της Φενέρ μετατρέπουν σε άκρως αμφίρροπο τον πρώτο ημιτελικό. Ο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντατόμε, Λοβέρν ενώ αμφίβολοι είναι οι Βέσελι και Κάλινιτς.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δυο ομάδες με συνολικά… 17 κατακτήσεις Ευρωλίγκας στο παλμαρέ τους, θέλουν να δώσουν συνέχεια στη λαμπρή τους ιστορία.

Η Ρεάλ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της που κατέκτησε στο Βελιγράδι, με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη να επιθυμεί να ρίξει στο καναβάτσο τη «βασίλισσα». Στον… τρομακτικό Ταβάρες, οι Ρώσοι θα παρατάξουν τη εντυπωσιακή γραμμή των γκαρντ (Ντε Κολό, Σέρχιο, Χίγκινς) σε μια «τιτανομαχία» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ