Στην καλύτερη αμυντική πεντάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Μια ακόμα τιμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της χρονιάς στο ΝΒΑ.
Με αυτή τη διάκριση ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς που τα δίνει όλα για να οδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ στη «μάχη» με τους Τορόντο Ράπτορς, έβαλε «πλώρη» και για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς.
Μαζί με τον «Greek Freak» στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς βρέθηκε και ένας συμπαίκτης του, ο Έρικ Μπλέντσο, με τους Μάρκους Σμαρτ, Πολ Τζορτζ και Ρούντι Γκομπέρ (το φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού) να τους πλαισιώνουν.
Όσον αφορά στην δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα, σε αυτή ψηφίστηκαν οι Τζρου Χόλιντεϊ, Κλέι Τόμπσον, Τζοέλ Εμπίντ, Ντρέιμοντ Γκριν και Καουάι Λέοναρντ.
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57