ΣΠΟΡ

Ο Νεϊμάρ απαντά στην καταγγελία του βιασμού με γυμνές φωτογραφίες του «θύματος»

Ο Νεϊμάρ απαντά στην καταγγελία του βιασμού με γυμνές φωτογραφίες του «θύματος»
Instagram/Screengrabs

Να απαντήσει στους ισχυρισμούς μιας Βραζιλιάνας ότι τη βίασε στο Παρίσι έσπευσε ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του ανεβάζοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη συνομιλία μεταξύ του ίδιου και του φερόμενου ως θύματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για παγίδα.

Στη συνομιλία τους περιλαμβάνονται δεκάδες προκλητικές φωτογραφίες της Βραζιλιάνας τις οποίες φέρεται να του έστειλε.

«Από αυτήν τη στιγμή θα τα δημοσιεύσω όλα, όλες τις δικές μας στιγμές, που είναι προσωπικές, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ώστε να φανεί πραγματικά ότι δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μέσα σε τέσσερις τοίχους, κάτι που συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια. Την επόμενη μέρα δεν συνέβη τίποτα περισσότερο, συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στο βίντεό του.

https://www.instagram.com/p/ByMOW-fgicq

Ενώ συνεχίζει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια λέξη βαριά. Πολύ σκληρή. Με εξέπληξε. Είναι πολύ κακό και πολύ λυπηρό να ακούγεται αυτό γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν το χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου και πως δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν μια παγίδα στην οποία έπεσα, αλλά αυτό σου γίνεται μάθημα για το μέλλον. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Είναι πραγματικά λυπηρό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ