ΣΠΟΡ

Απίστευτο, ελληνικό και άκρως... ντροπιαστικό: Εκτός Eυρωπαϊκού στο στίβο γιατί δεν βρήκαν εισιτήρια

Απίστευτο, ελληνικό και άκρως... ντροπιαστικό: Εκτός Eυρωπαϊκού στο στίβο γιατί δεν βρήκαν εισιτήρια
EUROKINISSI

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό, αλλά και τόσο ντροπιαστικό παράλληλα. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι δεν βρήκε… εισιτήρια και έτσι δεν θα υπάρχει ελληνική αποστολή στους ευρωπαϊκούς αγώνες στίβου στο Μινσκ.

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες στίβου θα γίνουν από τις 23 ως τις 28 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Η Ελλάδα, υπό κανονικές συνθήκες, θα είχε εκπροσώπηση με την αποστολή της να αποτελείται από αρκετούς πρωταθλητές που είχαν πιθανότητες για διάκριση, ωστόσο, δεν θα δούμε κανέναν αθλητή με τα «γαλανόλευκα» να προσπαθεί στους στίβους της πρωτεύουσας της Λευκορωσίας.

Αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, δεν κατάφερε να βρει εισιτήρια για να στείλει την αποστολή! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΕΓΑΣ, ουσιαστικά, μεταθέτει τις ευθύνες στην ΕΟΕ η οποία αρχικά έπρεπε να μεριμνήσει όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όμως, στις 18 Απριλίου ενημέρωσε ότι θα πρέπει η ομοσπονδία να βρει μόνη της τα εισιτήρια. Κάτι που δεν κατάφερε με συνέπεια την ντροπιαστική εξέλιξη του να μην κατέβει η χώρα σε διεθνείς αγώνες.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ