Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ντροπή να είναι σήμερα μόνο 3.100 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ
Πηγή: EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ και τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Προμηθέα, προχωρώντας σε γραπτή δήλωση, μέσω της οποίας έδειξε την ενόχλησή του για τη μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Ειδικότερα στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γίνεται αναφορά και στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, που είναι η 10η Ιουνίου, αλλά και στο γεγονός ότι όσοι γύρισαν την πλάτη στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα, είναι οι ίδιοι που ζητούν μεταγραφές, Final-4, Euroleague και οτιδήποτε άλλο, ενώ παράλληλα… κουνούν και το δάχτυλο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού παρά τις προσπάθειες που κάνει να κρατήσει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό!

Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και  οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!».

 

Διαβάστε επίσης