Ξανά στην κορυφή ο Βολικάκης στο Μινσκ - Δεύτερο χρυσό μέσα σε 24 ώρες
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, μέσα σε 24 ώρες, κρέμασε στο λαιμό του ο Χρήστος Βολικάκης, μετά το θρίαμβό του και στον αγώνα πόντων της ποδηλασίας στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.
Μετά το σκρατς, ο 31χρονος πρωταθλητής κυριάρχησε και στον αγώνα πόντων με 45 βαθμούς, έναντι 38 του Ολλανδού Γιάν Βίλεμ. Στην 3η θέση και στο χάλκινο μετάλλιο έμεινε ο Ρώσος Μουχομεντιάροφ.
Το σημερινό ήταν το όγδοο μετάλλιο της Ελλάδας στη διοργάνωση, εκ των οποίων τα τρία είναι χρυσά (2 από τον Βολικάκη και 1 από την Κορακάκη).
Στη προηγούμενη διοργάνωση το 2015 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η Ελλάδα είχε κατακτήσει εννιά μετάλλια, αλλά με ένα χρυσό από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.
ΚΟΣΜΟΣ
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
ΣΠΟΡ
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
ΕΛΛΑΔΑ