ΣΠΟΡ

Η επιστροφή του Άρη και το μάθημα του Ατρόμητου

Η επιστροφή του Άρη και το μάθημα του Ατρόμητου

Μετά τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν, άλλες δύο ελληνικές ομάδες, ο Άρης και ο Ατρόμητος, μπαίνουν αύριο (21:30) στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης. Ο Άρης υποδέχεται στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕ Λεμεσού και ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στη Σλοβακία τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές, πριν από την έναρξη και κατά την διάρκεια των αγώνων Άρης-ΑΕ Λεμεσού και Ντουνάισκα Στρέντα-Ατρόμητος. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα είναι και αυτό για την πρόκριση. Οι δύο ελληνικές ομάδες προβάλλουν ως φαβορί για να προκριθούν στην τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

Ανοίγει το σκορ ο Ιντέγε και κερδίζει με 3-1 ο Άρης

Μετά από οκτώ χρόνια θα αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη ο Άρης. Θέλει να γιορτάσει τη μεγάλη επιστροφή του με νίκη κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει έξι συνδυαστικά στοιχήματα για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού.

Τα έξι σενάρια είναι να ανοίξει το σκορ ο Ιντέγε και να κερδίσει ο Άρης με 3-1, να σκοράρει ο Ντιγκινί και να εκτελέσει περισσότερα από 5 κόρνερ ο Άρης, να πετύχει το πρώτο γκολ ο Χουράδο και να πάρει τη νίκη με 1-2 η ΑΕ Λεμεσού, να μπει το πρώτο τέρμα από το 31’ έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και να εκτελεστούν περισσότερα από 4 κόρνερ στο πρώτο μέρος, να σκοράρει πρώτη η ΑΕ Λεμεσού, να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι και να είναι περισσότερα από 10 τα κόρνερ.

Πρώτο γκολ από τον Βέλλιο και νίκη του Ατρόμητου με 1-2

Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα για τον Ατρόμητο. Ήταν φαβορί για την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ και στο πρώτο ματς στη Λευκορωσία βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 70’. Αντέδρασε στο τέλος και μείωσε το σκορ σε 4-3. Στη ρεβάνς πέτυχε το γκολ που ήθελε για να πάρει την πρόκριση, αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια του, αφού ισοφαρίστηκε 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Ντουνάισκα Στρέντα-Ατρόμητος.

Οι επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι να σκοράρει πρώτη η Ντουνάισκα Στρέντα και να σημειωθούν πάνω από 3 γκολ στον αγώνα, να πετύχει το πρώτο γκολ ο Βέλλιος και να κερδίσει ο Ατρόμητος με 1-2, να μπουν πάνω από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να είναι περισσότερα από 9 τα κόρνερ στον αγώνα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και το τελευταίο γκολ να σημειωθεί από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα, να μπει το πρώτο γκολ στο πρώτο τέταρτο και να εκτελεστούν περισσότερα από 4 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, να ανοίξει το σκορ ο Ατρόμητος, να εκτελέσει το τελευταίο κόρνερ και να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ