ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: «Καμπάνες» στους παίκτες - Σε απολογία ο Βράνιες

ΑΕΚ: «Καμπάνες» στους παίκτες - Σε απολογία ο Βράνιες
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και έριξε πολλές «καμπάνες».

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης άστραψε και βρόντηξε για τα κρούσματα απειθαρχίας και ειδικότερα για τα όσα συνέβησαν στο πάρτι των γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες και τη συμπεριφορά του Βόσνιου στόπερ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο Βράνιες κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση για τα όσα έγιναν στο πάρτι του την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά και για την άρνησή του να αποσύρει υβριστική ανάρτηση-απάντηση στο πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία.

Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε.

Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», είπε στους ποδοσφαιριστές ο Μελισσανίδης.

Τέλος σε όσους συμμετείχαν στο πάρτι του Βράνιες επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ (Λιβάγια, Κρίστισιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς), ενώ η τιμωρία του Βόσνιου αναμένεται να είναι μεγαλύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ