ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Άνετο διπλό σε… επεισοδιακή πρεμιέρα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Άνετο διπλό σε… επεισοδιακή πρεμιέρα
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο (3-0) στην Πυλαία απέναντι στον ελλιπή ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση που διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω έντασης πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» στην πρεμιέρα της Volleyleague της σεζόν 2019-2020. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν απέναντί τους έναν ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε χωρίς κάποιους από τους ξένους παίκτες που έχει ήδη φέρει στη Θεσσαλονίκη και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ επικράτησε εύκολα 3-0 και πήρε μια καθαρή νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου.

Με πρώτο σκόρερ και κομβικό τον Χουσάι (20 πόντους), ο Ολυμπιακός επέβαλλε εξαρχής τον ρυθμό του και σε κρίσιμα σημεία κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση του ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν 25-23 το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο κι ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μπουν στη διεκδίκησή του, υπήρξε διακοπή λόγω έντασης με πρωταγωνιστές τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Ανδρεάδη στον «ερυθρόλευκο» πάγκο… Εν τέλει, ο Ολυμπιακός πήρε και το δεύτερο σετ έστω και δύσκολα (29-27).

Με την ψυχολογία στα ύψη, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εντυπωσιακοί στο τρίτο, και τελευταίο όπως αποδείχθηκε, σετ επικρατώντας 25-18 για να πάρουν την καθαρή νίκη στην Πυλαία.

Τα σετ: 23-25, 27-29, 18-25

ΔΗΜΟΦΙΛΗ