ΣΠΟΡ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε από την Κρήτη με «υπογραφή» Μίσιτς

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασε από την Κρήτη με «υπογραφή» Μίσιτς
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και έπιασε… κορυφή στην Super League 1.

Ο ΟΦΗ δεν απείλησε πολλές φορές, ενώ ο Σωτηρίου έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Κρητικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 45 παιχνίδια.

Καλό ρυθμό και εξαιρετική ατμόσφαιρα είχε το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει, ενώ οι Κρητικοί έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε κάθε προσπάθεια των παικτών του Άμπελ Φερέιρα, ο Σωτηρίου είχε τη λύση, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις. Στο 23’ απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Λημνιού, στο 26’ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί και στο 36’ εξουδετέρωσε το σουτ του Μπίσεσβαρ. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τον Ζίφκοβιτς να έχει λιγότερη δουλειά, αλλά να είναι σταθερός όταν χρειάστηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο καλό ρυθμό. Στο 56’ ο ΠΑΟΚ, στην πρώτη του καλή φάση, κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Λημνιός έδωσε στον Μίσιτς κι εκείνος με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο 77’ ο Σωτηρίου απέκρουσε σουτ του Ελ Καντουρί, ενώ στο 80’ είπε διπλό «όχι» σε Μπίσεσβαρ και Άκπομ. Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ επιχείρησε να πιέσει, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει κοντά στην ισοφάριση.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής (83’ Στάικος), Νέιρα, Τσιλιανίδης (83’ Φερέιρα), Ναμπί (73’ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί(78’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87’ Εσίτι), Σφιντέρσκι (73’ Άκπομ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ