Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε με το «Βουνό»
Μετά από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και... βλέποντας τον κόσμο του τένις από το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ισλανδία.
Πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο του στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην πανέμορφη χώρα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μ΄ έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της παγκόσμιας τηλεόρασης, τον Χάφθορ Γιούλιους Μπιόρνσον, γνωστό από τον ρόλο του «Βουνού» στο Game of Thrones.
Μάλιστα, ανέβασε στα social media μία χιουμοριστική φωτογραφία, στην οποία ο Τσιτσιπάς σηκώνει δύο βαράκια και το «Βουνό» κάτι… ελαφρώς βαρύτερο!
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έρθει στη χώρα μας και έπειτα θα συνεχίσει την ανάπαυσή του στην Κύπρο.
Χανιά: Τζιπ παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα - Κρεμάστηκε στο κενό ένα από τα αυτοκίνητα
19:23
Ευθύμιος Λέκκας για Πλάκα: Ήταν ένα μνημείο, δεν ήταν σύγχρονο κτήριο - Η τρωτότητά του ήταν μεγάλη
19:12
Πλάκα: Ειδικοί ερευνούν το δίκτυο και την εσωτερική εγκατάσταση του αερίου - Έξι οι νεκροί
19:01
Ολοκληρώθηκε η λειτουργία του Πάπα στην Πλας ντε λα Κονκόρντ - Πότε αναχωρεί για τη Λούρδη
18:50