Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε με το «Βουνό»
Μετά από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και... βλέποντας τον κόσμο του τένις από το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ισλανδία.
Πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο του στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην πανέμορφη χώρα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μ΄ έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της παγκόσμιας τηλεόρασης, τον Χάφθορ Γιούλιους Μπιόρνσον, γνωστό από τον ρόλο του «Βουνού» στο Game of Thrones.
Μάλιστα, ανέβασε στα social media μία χιουμοριστική φωτογραφία, στην οποία ο Τσιτσιπάς σηκώνει δύο βαράκια και το «Βουνό» κάτι… ελαφρώς βαρύτερο!
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έρθει στη χώρα μας και έπειτα θα συνεχίσει την ανάπαυσή του στην Κύπρο.
SPONSORED
Metallica, από την πρώτη αγγελία, στην Ανταρκτική: 10 άγνωστες ιστορίες πίσω από τον μύθο της metal
07:51
Επενδύσεις 25 εκατ. ευρώ και επέκταση στις ΗΠΑ στα πλάνα της Odyssey Cybersecurity
07:42
Στο «μικροσκόπιο» των υγειονομικών Αρχών η διαδρομή των Ολλανδών που πέθαναν από Χανταϊό - Ποιες χώρες επισκέφθηκαν
07:33
Συνεχίζει τη «μάχη» για την τετραήμερη εργασία του ΠΑΣΟΚ
07:24