ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 1-0: Στο Europa League με «λυτρωτή» τον Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 1-0: Στο Europa League με «λυτρωτή» τον Ελ Αραμπί
Intime.gr

Ο Ελ Αραμπί έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζουν την πορεία τους στο Europa League. 

Οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν πέναλτι για να πάρουν το προβάδισμα και στη συνέχεια… ταμπουρώθηκαν για να μην δεχθούν το γκολ και να πάρουν τον βαθμό έτσι ώστε να τερματίσουν πάνω από τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Champions League.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε με τον Ολυμπιακό να χάνει σωρεία ευκαιριών. Να έχει δοκάρι με τον Ελ Αραμπί και να χάνει τα… άχαστα με τον Ποντένσε. Τελικά, ένα πέναλτι που έκανε ο Γιαντέρ στο 85’ έδωσε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 86’. Ο φορ του Ολυμπιακού δεν την έχασε, ευστόχησε και έβαλε… φωτιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που αγωνιούσε για τη νίκη. Το τελικό 1-0 έφερε τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς και την 3η θέση, με τους Σέρβους να μένουν στους 3 και στην τελευταία. Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που σίγουρα θα νιώθει πιο… ασφαλής μετά τη νίκη, θα συνεχίσει στους «32» του Europa League.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ