ΣΠΟΡ

Γιούργκεν Κλοπ: Στον πάγκο της Λίβερπουλ μέχρι το 2024

Γιούργκεν Κλοπ: Στον πάγκο της Λίβερπουλ μέχρι το 2024
AP Photo/Jon Super

Λίβερπουλ και Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζουν την απόλυτα πετυχημένη συνεργασία τους, με τους «κόκκινους» να ανανεώνουν το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού μέχρι το 2024.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε την Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015, δημιούργησε μια ομάδα - πρότυπο που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και την περασμένη σεζόν κατέκτησε και το Champions League.

Την ανανέωση του συμβολαίου, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός μέσω βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο, ο Κλοπ τονίζει στο σχετικό βίντεο: «Πώς να το πω; Έκτακτη ειδησεογραφία! Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα. Επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2024. Αυτή είναι μια καλή είδηση για κάποιους, αλλά μία όχι τόσο καλή είδηση για κάποιος άλλους, λυπάμαι... οι δεύτεροι μπορείτε να σταματήσετε τη μετάδοση αυτού του βίντεο. Όσο για τους υπόλοιπους θα σας πω ποιοι είναι οι λόγοι: Λοιπόν, περνάω υπέροχα εδώ. Πάνω απ' όλα εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ! Έχουμε αμοιβαία κατανόηση με τους περισσότερους ανθρώπους εδώ και σκέφτηκα πως είναι μια καλή στιγμή να συνεχίσω. Και βέβαια από τη στιγμή που το ίδιο ήθελε και ο σύλλογος. Κι έτσι το πράξαμε».

Μαζί του, φυσικά, παραμένουν και οι συνεργάτες του, Πίτερ Κράβιετς και Πεπ Λίντερς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κλοπ, εφόσον τηρηθεί μέχρι τέλους, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ