ΣΠΟΡ

NBA: Ο... σούπερ Γιάννης οδήγησε το Μιλγουόκι στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη

NBA: Ο... σούπερ Γιάννης οδήγησε το Μιλγουόκι στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη
AP Photo

Την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο ΝΒΑ πέτυχε το Μιλγουόκι.

Οι Μπακς κατέβαλαν την αντίσταση των Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Fiserv Forum» του Μιλγουόκι με 127-118 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 32 νίκες και 5 ήττες, το οποίο είναι μακράν το καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τα «ελάφια» σε ακόμη μια νίκη, καθώς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 32 πόντους (4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 15/18 βολές), ενώ είχε ακόμη 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 28 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα που έπαιξε.

Ο Έρικ Μπλέντσο με 21 πόντους και ο Κρις Μίντλετον με 20 ακολούθησαν σε απόδοση τον «Greek Freak». Με τους Μπακς αγωνίστηκε για 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέπεσε σε 1 λάθος.

Στο μεταξύ, ο Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε ακόμη ένα τριπλ νταμπλ φίγκιουρ, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μάβερικς στη νίκη επί της Σάρλοτ στο Ντάλας. Ο Σλοβένος τελείωσε τον αγώνα με 39 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, αλλά οι Χόρνετς επιβλήθηκαν 123-120 των «Μαβς» στην παράταση.

Καλύτεροι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τέρι Ρόζιερ, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, και ο Ντεβόντε Γκράχαμ που πρόσθεσε 27.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ