ΣΠΟΡ

Euroleague: Μένει… στο σπίτι με τα καλύτερα της δεκαετίας (vids)

Euroleague: Μένει… στο σπίτι με τα καλύτερα της δεκαετίας (vids)
Θέαμα σε όσους μένουν σπίτι προσπαθεί να προσφέρει η Euroleague InTime Sports

Η πανδημία του κορονοϊού «χτύπησε» και την Euroleague που έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα, κρατάει όμως… συντροφιά στους φιλάθλους με ιστορικά βίντεο.

Από τη στιγμή που η εξάπλωση του κορονοϊού εξελίχθηκε σε πανδημία, όλος ο πλανήτης είναι σε μια προληπτική αυτοαπομόνωση έτσι ώστε να προφυλαχθεί και να «σπάσει» την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Εξυπακούεται πως εδώ και περίπου έναν μήνα έχει σταματήσει και κάθε αθλητική δραστηριότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όλες οι μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο, αναβλήθηκαν ή μετατέθηκαν σε άλλες ημερομηνίες, όπως συνέβη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το Champions League, το NBA αλλά και την Euroleague.

Στο επίσημο κανάλι της τελευταίας στο ωστόσο, καθημερινά ανεβαίνουν αρκετά βίντεο, έτσι ώστε να κρατούν… ζεστούς τους φιλάθλους. Σκοπός είναι να υπάρχει μια… συνέχεια σε όσα παρακολουθούσαν μέχρι πρότινος άπαντες στα παρκέ της Euroleague, μέχρι να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της φετινής σεζόν ή να αρχίσει η επόμενη.

Έτσι, η Euroleague αναρτά καθημερινά τις καλύτερες στιγμές κάθε κατηγορίας από τη δεκαετία 2010-2020 και κρατά… στο σπίτι τους φιλάθλους που τουλάχιστον έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνε μερικές θεαματικές φάσεις από το αγαπημένο τους μπάσκετ. Φυσικά, σε όλες τις κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται και φάσεις των δυο ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τα καλύτερα φόλοου

Τα καλύτερα νικητήρια καλάθια

Τα καλύτερα alley oops

Οι καλύτεροι αιφνιδιασμοί

Τα καλύτερα κοψίματα

Οι καλύτερες πάσες πίσω από την πλάτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ