ΣΠΟΡ

Θύμα χάκερ έπεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Θύμα χάκερ έπεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/John Bazemore

Θύμα χάκερ έπεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς κάποιοι εισέβαλλαν στο λογαριασμό του στο Twitter και δημοσίευσαν αρνητικά σχόλια για τους Μπακς, τον ΛεΜπρόν, τον Κόμπι Μπράιαντ και τους συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος έχει αρκετούς ακολούθους στον προσωπικό του λογαριασμό, ήρθε αντιμέτωπος ξαφνικά χθες το βράδυ με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, ανακαλύπτοντας ότι έχουν δημοσιευθεί πολλά υβριστικά σχόλια στο account του στο Twitter.

Μεταξύ άλλων, αναφερόταν πως ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χρησιμοποιούνταν χυδαίες εκφράσεις για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ, τον Στεφ Κάρι, ενώ ακόμη κατηγορούσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για τον σκοτώσει.

Την επίθεση έκανε γνωστή η σύντροφος του Έλληνα φόργουορντ, Μαράια Δανάη, η οποία έγραψε στον δικό της λογαριασμό στο Twitter:

«To Twitter του Γιάννη, καθώς επίσης τα e -mail του, το τηλέφωνό του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χακαρίστηκαν. Απολογείται για όσα αναφέρθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο κοντά σας. Όσα έγραψαν οι χάκερς είναι αηδιαστικά».

Παρόμοιο tweet δημοσίευσε και ο αδερφός του, Κώστας Αντετοκούνμπο, επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

Αηδιασμένος και οργισμένος εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter, χαρακτηρίζοντας «απρεπή» όλα όσα γράφτηκαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά, επίσης, συγγνώμη από τους Μπακς, τον Λεμπρόν Τζέιμς και την οικογένεια του Στεφ Κάρι για αυτά τα «κακόβουλα και ψεύτικα» tweets.

Ξεχωριστή αναφορά κάνει και στην οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, καθώς οι χάκερς δε δίστασαν να αναρτήσουν υβριστικό tweet για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, που πέθανε σε δυστύχημα μαζί με την κόρη του στις 26 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ