ΣΠΟΡ

Ο Ράμσεϊ σκόραρε στο Τότεναμ-Αρσεναλ και ένας ακόμη «διάσημος» έχασε την ζωή του

Ο Ράμσεϊ σκόραρε στο Τότεναμ-Αρσεναλ και ένας ακόμη «διάσημος» έχασε την ζωή του
Reuters / Paul Childs Livepic

Ξεπερνά κάθε λογική σκέψη αλλά είναι εκπληκτικό ότι ένα ακόμη γκολ από τον μέσο της Άρσεναλ «συνοδεύτηκε» λίγες ώρες μετά από έναν ακόμη θάνατο «διάσημου». Αυτή την φορά ήταν η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν.

Ο Ράμσεϊ έβαλε γκολ και το Σάββατο στο Λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ και όπως συμβαίνει τα τελευταία 8 χρόνια, μέσα σε λίγες ώρες ένας ακόμη διάσημος στον κόσμο έχασε την ζωή του.

Κάποιοι δε, προσθέτουν ότι και ο «εφευρέτης» του e-mail, Ρέι Τόμλινσον πρέπει να προστεθεί στην λίστα αυτή, καθώς πέθανε και αυτός την Κυριακή, αλλά είναι λιγότεροι βέβαια εκείνοι που τον γνώριζαν σε σχέση με την σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ασφαλώς και ο θάνατος της Νάνσι Ρίγκαν, όπως και αυτοί του Οσάμα Μπιν Λάντεν, του Πολ Γουόκερ, του Καντάφι, του Άλαν Ρίκμαν, του Ρόμπιν Ουίλιαμς ή του Ντέιβιντ Μπάουι είναι συμπτωματικοί με τα γκολ του παίκτη.

2016 03 05T134933Z 100187373 MT1ACI14298630 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND TOT ARS


(Πηγή: Reuters / Dylan Martinez Livepic)

Όπως λέει και ο ίδιος ο παίκτης με φλεγματικό χιούμορ, «είναι μια εξωφρενική φήμη, έχω βάλει και άλλα γκολ και δεν έχει πεθάνει κανείς, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω «ξεπαστρέψει» καμπόσους».

Παρόλα αυτά δεν αποτρέπει και «δεύτερες σκέψεις» και πάντως πρωτοσέλιδα των Βρετανικών ταμπλόιντς ή το «ευρηματικό Διαδίκτυο» που τον παρομοιάζουν με τον «θεριστή».

Διαβάστε σχετικά

Άαρον Ράμσεϊ: Ένας σκόρερ που σκοτώνει διάσημους

Απεβίωσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ