Ο Ντζιμπρίλ Σισέ άνοιξε την συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Παρίσι
Μετά το ποδόσφαιρο η μουσική ήταν η μεγάλη αγάπη του Ντζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε το επόμενο βήμα και «άνοιξε» την συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Παρίσι παίζοντας μουσική και ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
Ο Σισέ συχνά πυκνά έβαζε τα ακουστικά και διάλεγε μουσική σε κλαμπ και μεγάλα μαγαζιά, ακόμη και όταν ήταν στον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ταλέντο μόνο στο ποδόσφαιρο.
Αυτή την φορά όμως έκανε ένα βήμα παραπάνω και έπαιξε μουσική στην συναυλία της Αμερικανίδας ποπ σταρ την Πέμπτη το βράδυ στην «πόλη του φωτός», ανακοινώνοντας μάλιστα την παρουσία του στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Έχω την τιμή και την χαρά να σας ανακοινώσω ότι θα παίξω μουσική πριν την μεγάλη Μαράια Κάρεϊ στο Μπερσί».
Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Prince και ο Σισέ ανέβασε κατακόρυφα το κέφι στον κόσμο, πριν τα τραγούδια της Κάρεϊ.
Ο Γάλλος πρώην επιθετικός, που εγκατέλειψε την ενεργό δράση τον περασμένο Φεβρουάριο έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος του μήνα θα κάνει ένα δικό του σόου στο Παρίσι.
Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο οι συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
00:30
Ανάρτηση Γκίλφοϊλ για την 11η Σεπτεμβρίου: «Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»
23:56
ΗΠΑ: Το αεροδρόμιο του Νάσβιλ μετονομάζεται προς τιμή της Ντόλι Πάρτον
23:56
«Σαφάρι» της τροχαίας σε σχολικά - 2.263 έλεγχοι και 457 παραβάσεις
23:44