ΣΠΟΡ

Ο τελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 του μπάσκετ διακόπηκε προσωρινά

Ο τελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 του μπάσκετ διακόπηκε προσωρινά
EUROKINISSI / ICONPRESS

Ο δεύτερος τελικός στην Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό διακόπηκε λίγο πριν το τέλος του λόγω ρίψης αντικειμένων και υβριστικών συνθημάτων από την κερκίδα των γηπεδούχων. Μετά την εκκένωση του γηπέδου ξεκίνησε και πάλι.

Με το σκορ 29-44 υπέρ του Ολυμπιακού, 5' και 33'' πριν το φινάλε και τις ερυθρόλευκες "αγκαλιά" με τον τίτλο και το νταμπλ στην Α1 γυναικών (έχουν κατακτήσει και το Κύπελλο νικώντας στον τελικό της Λευκάδας τον Παναθηναϊκό και πάλι), αφού ήδη προηγούνται με 3-0 στην σειρά (μετρούν και οι νίκες στην κανονική περίοδο και ο πρωταθλητής βγαίνει στις 4 επικρατήσεις), οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν εν χορώ.

diakopi pao osfp


(Πηγή: FACEBOOK / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.)

Ταυτόχρονα πέταξαν στον πάγκο του Ολυμπιακού ένα κουτάκι μπύρας και αντικείμενα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση και οι φιλοξενούμενες να καταφύγουν τρέχοντας στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Η διακοπή ήταν προσωρινή και ήδη οι παίκτριες των δύο ομάδων έκαναν προθέρμανση και συνεχίζουν το ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ