ΣΠΟΡ

Οι αθλήτριες του MMA συνδυάζουν δυναμισμό και ομορφιά

Οι αθλήτριες του MMA συνδυάζουν δυναμισμό και ομορφιά
Twitter / @BellatorMMA

Ο κόσμος των μικτών πολεμικών τεχνών κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς αφού προσφέρει δράση και θέαμα. Ξεχάστε όμως τις εικόνες με τους άγριους μαχητές. Οι όμορφες αμζόνες του MMA φιλοδοξούν να γίνουν σύντομα οι "βασίλισσεςς" του "κλουβιού".

Η Bellator MMA είναι αμερικανική εταιρία, που διοργανώνει events στον χώρο και διεκδικεί το μερίδιο της στην αγορά με την UFC να είναι το μεγάλο όνομα. Ανάμεσα στους μαχητες όμως που υπογράφουν συμβόλαιο με την εταιρία, πλέον υπάρχουν και πολλές γυναίκες.

Και αν στο μυαλό των περισσότερων έρχονται τα πρότυπα των άγριων και ελάχιστα ελκυστικών κοριτσιών, που αλληλοχτυπιούντια, οι δύο τελευταίες προσθήκες από την Βραζιλία μάλλον θα τους αλλάξουν γνώμη.

brunasbellatormma2


(Πηγή: Twitter)

Η ξανθιά Bruna Ellen και η μελαχροινή Bruna Vargas είναι πρωταθλήτριες Βραζιλίας στο MMA αλλά και δύο κορίτσια που λατρεύει ο φακός. Μετά τις νίκες τους στην χώρα τους ετοιμάζονται να αποδείξουν και σε διεθνές επίπεδο, ότι οι γυναίκες μπορούν να συνδυάσουν τα δυναμικά αθλήματα με την θηλυκότητα.

brunaellen6


(Πηγή: Instagram)

brunasbellatormma


(Πηγή: Twitter)

Η ξανθιά Μπρούνα έχει ήδη μπει σε λίστα με τις πιο θηλυκές αθλήτριες δυναμικών αθλημάτων. " Είναι κάτι που ειλικρινά δεν περίμενα, αλλά με κολακεύει. Μετά τους πρώτους δύο αγώνες μου στην Βραζιλία ήδη τα media ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση έχει επισπεύσει τα πράγματα και μου έχει δώσει πολλές ευκαιρίες".

brunaellen4


(Πηγή: Instagram)

"Θα είναι υποκριτικό να μην παραδεχθώ ότι η εξωτερική εμφάνιση έχει παίξει ρόλο" εξομολογείται η μελαχροινή Μπρούνα. "Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έκανα muay thai 10 χρόνια και ήδη έχω ρεκόρ 2-0 στο MMA. Κάτι έχουν δει στους αγώνες μου για να μου ζητήσουν να υπογράψω συμβόλαιο. 'Αλλωστε δεν θα μπω στο κλουβί για επίδειξη μόδας, αλλά για να παλέψω!"

brunavargas2


(Πηγή: Twitter)

"Ίσως στην αρχή να βοηθά το ότι είσαι όμορφη" προσθέτει η Έλεν. "Αλλά ο κόσμος έχει έρθει στο γήπεδο για να σε δει να μάχεσαι. Καλό είναι λοιπόν να συδνυάζεις και τα 2 στοιχεία, η εμφάνιση βοηθά με τα media, αλλά πρέπει να δείξεις και ικανότητες".

brunaellen1


(Πηγή: Twitter)

Η Βάργκας είναι 26 χρόνων και ξεκίνησε από τα 17 της κερδίζοντας πρωταθλήματα στην πατρίδα της, ενώ η Έλεν είναι μόλις 20 χρόνων και έχει δώσει πολλούς αγώνες σε όλο τον κόσμο ακόμη και στην άμμο.

brunavargas3


(Πηγή: Twitter)

Η Βάργκας είχε συμβόλαιο με άλλη εταιρία που δεν της επέτρεπε να αγωνιστεί στο MMA από το 2014. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν βελτίωνε τις ικανότητες της παίρνοντας μέρος σε αγώνες μποξ και ζίου ζίτσου για να είναι έτοιμη!

Και οι δύο θα ξεκινήσουν το Σάβατο την επαγγελματική τους καριέρα στο MMA και αν οι ικανότητες τους στο "κλουβί" είναι παρόμοιες με την εξωτερική τους εμφάνιση, σύντομα θα μας απασχολήσουν. Δηλώνουν "μαχήτριες". Και Bellator στα λατινικά σημαίνει μαχητής.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ