ΣΠΟΡ

Ο Μουρίνιο απαγορεύει τα Pokemon στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο απαγορεύει τα Pokemon στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ
Reuters / Thomas Peter Livepic

Η μανία των Pokemon έχει χτυπήσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου και η δημοφιλής εφοαρμογή έχει γίνει το αγαπημένο παιχνίδι πολλών ποδοσφαιριστών, ακόμη και μεγάλων ομάδων.

Ο Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ και ο πρώτος σκόρερ του EURO Αντουάν Γκριεζμάν πρόσφατα προστέθηκαν στην λίστα των φανατικών παικτών του Pokemon Go. Μόνο που δεν είναι όλοι σύμφωνοι με την τρέλα της εποχής.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται λοιπόν να απαγόρευσε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ασχολούνται με τα Pokemon. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Daily Star, επικαλούμενη πηγή από το τημ του Πορτογάλου τεχνικού.

mourinhopokemon2


(Πηγή: Twitter)

Ο Special One θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια και στην τακτική για αυτό και τους απαγόρευσε να ασχολούντια με το παιχνίδι 2 ημέρες πριν από κάθε αγώνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

mourinhopokemon


(Πηγή: Twitter)

"Ο Ζοσέ έχει καταπληκτική σχέση με τους παίκτες και τους συνεργάτες του στα αποδυτήρια" ανέφερε η πηγή. "Μάλιστα συμφωνεί οι παίκτες του να είναι χαλαροί και να βρίσκουν τρόπους να ξεκουράζουν το μυαλό τους από το ποδόσφαιρο. Όμως τους επέστησε την προσοχή για τα Pokemon Go και τους απαγόρευσε να ασχολούντια για 48 ώρες πριν τα παιχνίδια, διότι θέλει να επικεντρώνονται στην τακτική προσέγγιση των αναμετρήσεων, δίχως άλλους περισπασμούς".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ