ΣΠΟΡ

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης από το μαλλί του Μέσι!

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης από το μαλλί του Μέσι!
Twitter / @FCBarcelona

Το ξανθό λουκ του Μέσι είναι η νέα μανία στην Βαρκελώνη. Ο Αργεντινός σταρ προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης το πρωί, αφού όλοι ήθελαν να βγουν φωτογραφία με τον "μικρό ξανθό μάγο".

Από την ώρα που η Αντονέλα Ροκούτσο ανέβασε την φωτογραφία του "νέου Μέσι" με το ξανθό μαλλί, σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου έγινε χαμός με τους φιλάθλους να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα: αυτούς που επικρότησαν και αυτούς που κριτίκαραν την στυλιστική επιλογή του ινδάλματός τους.

Το πρωί της Δευτέρας η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης για να πετάξει για Αγγλία και το Μπέρμιγχαμ. Εκεί θα κάνει μια μίνι προετοιμασία, πριν μεταβεί στο Δουβλίνο για το φιλικό με την Σέλτικ το Σάβατο.

messihair5


(Πηγή: Twitter)

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν πανικός με τον Μέσι, περισσότερο από το συνηθισμένο.

Όλοι ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με το νέο λουκ του Λίο και να την ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

messihair3


(Πηγή: Instagram)

Ακόμη και οι συμπαίκτες του, όπως ο Λουίς Σουάρες υπέκυψαν στον πειρασμό για να ανεβάσουν φώτο και να σχολιάσουν το ξανθό μαλλί του Μέσι.

messihair6


(Πηγή: Twitter)

Επιλογή του Λίο

Όλοι αναζήτησαν και τον "υπεύθυνο" για την αλλαγή, τον κομμωτή του Μέσι, Άριελ Μπερμούδες, ο οποίος μάλιστα ανέβασε κι αυτός στο δικό του προφίλ μια φωτογραφία από την "επιχείρηση ξανθό λουκ".

messihairstylist


(Πηγή: Instagram)

«Είναι πάντα χαρά μου να κάνω αυτό που μου αρέσει. Διασκεδάζω. Και ποιος είναι καλύτερος από εσένα Λίο. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι και ευχαριστιέσαι τη ζωή με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες» ήταν το σχόλιο του στην φώτο.

messihair1


(Πηγή: Twitter)

Μάλιστα αποκάλυψε στην συνέχεια και λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι ήταν επιλογή του παίκτη και μόνο, αυτή η αλλαγή. «Τελειώσαμε αργά το βράδυ. Ήταν περασμένες δώδεκα. Κανένας δεν το ήξερε. Ούτε η Αντονέλα. Ήταν έκπληξη. Διάλεξε ο ίδιος από κάποια χρώματα που του πρότεινα και πετύχαμε αυτό ακριβώς που θέλαμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ