ΣΠΟΡ

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τουρνουά προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τουρνουά προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με πολλή δόση χιούμορ και ταπεινός, όπως πάντα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στη Συνέντευξη Τύπου που έγινε για το τουρνουά «Diamonds Are Forever» και σηματοδοτησε την αντίστροφη μέτρηση για το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, που θα είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό αρχηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

O 3D θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τα «πράσινα» το Σάββατο, ενάντια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τη βράβευσή του και πριν την απόσυρση της φανέλας με το Νο13 στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε πολλές φορές όλους τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα του στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως το σημαντικότερο όλων με αυτό το τουρνουά είναι πως θα διατεθεί μέρος των εσόδων σε δύο ιδρύματα της επιλογής του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά. Όσο για το μέλλον του ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε απλά: «Ασχολούμαι με πολύ σημαντικά θέματα πλέον, όπως με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, με την οποία περνάω περισσότερο χρόνο και νομίζω θα βρω κάτι άλλο να με γεμίζει και θα συνεχίσω. Έχω κάτι πράγματα στο μυαλό μου, αλλά το καλοκαίρι δεν μπήκα στη διαδικασία να δω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Περιμένω να δω τι θα με γεμίζει και θα έχει σχέση με το μπάσκετ».

2271636


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Γεμάτο εκπλήξεις το «Diamonds Are Forever»

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους όσοι δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 16/9, στο κατάστημα του PAOSHOP στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ θα τοποθετηθούν τα τρία τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την πράσινη φανέλα, ώστε οι φίλοι της ομάδας να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους για πρώτη φορά!

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, το Σάββατο 17/9, μεταξύ των αγώνων και των υπόλοιπων εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Αμερικανού DJ, Dennis Ferrer ενός από τους πλέον δημοφιλείς DJS του πλανήτη, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και να ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω, πάντα στο πλαίσιο του «Diamonds Are Forever» το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (Παναθηναϊκός Superfoods, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα Lassa), αλλά και την εκδήλωση βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

18:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 Παναθηναϊκός Superfoods-Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Διαβάστε σχετικά

Πίνακες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε δημοπρασία, πριν το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ