ΣΠΟΡ

Το «δώρο» του Παππά στον 17χρονο παίκτη της Λευκάδας

Το «δώρο» του Παππά στον 17χρονο παίκτη της Λευκάδας

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός Superfoods στην έδρα της Δόξας Λευκάδας, καθώς επικράτησε με σκορ 73-46. Λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα οι προπονητές προχώρησαν σε δοκιμές βάζοντας νέα πρόσωπα στο παρκέ.

Αυτό συνέβη και περίπου ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη του ματς, όταν ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε την ευκαιρία στον 17χρονο Θεόδωρο Ιωακειμίδη, να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Στο σημείο αυτό έβαλε την υπογραφή του ο παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, Νίκος Παππάς, ο οποίος έκανε το πιο «σημαντικό» φάουλ της καριέρας του.

Ο Νίκος Παππάς είπε στον 17χρονο Ιωακειμίδη ότι θα του κάνει φάουλ με το που πάρει την μπάλα, ώστε να έχει την ευκαιρία να πετύχει τους πρώτους του πόντους στη Basket League, κόντρα μάλιστα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Έτσι κι έγινε... Ο πιτσιρικάς πήρε το ριμπάουντ και αμέσως ο Παππάς του έκανε φάουλ, στέλνοντάς τον στις βολές. Ο 17χρονος, υπό τα θερμά χειροκροτήματα των φιλάθλων έχασε την πρώτη βολή και ευστόχησε στη δεύτερη πετυχαίνοντας έτσι τον πρώτο του πόντο στη Basket League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ