ΣΠΟΡ

Μπαρτσελόνα: με νέο look και πάλι ο Λιονέλ Μέσι

Μπαρτσελόνα: με νέο look και πάλι ο Λιονέλ Μέσι
Reuters / Albert Gea

Ο «ξανθός Μέσι» αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εγκατέλειψε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά του, που είχε σηκώσει τόση συζήτηση και επανήλθε στο φυσικό του χρώμα, αλλά και σε ένα εξαιρετικά κοντό κούρεμα.

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε στο ντέρμπυ της πόλης, της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, με νέο look στα μαλλιά του, αφήνοντας στην άκρη το ξανθό χρώμα, που είχε λανσάρει, για το φυσικό του.

17418829


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Quique Garcia)

Μάλιστα και το κούρεμα του είναι πιο «στρατιωτικό», αρκετά κοντοκουρεμένο στο σβέρκο του αλλά και στο πλάι, σε μια ακόμη στυλιστική επιλογή, που θα συζητηθεί, ενόψει μάλιστα και του γάμου του με την Αντονέλα Ροκούτσο τον επόμενο χρόνο.

17418839


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Marta Perez)

Το καλοκαίρι η επιλογή του, όχι απλά να κάνει ανταύγειες, αλλά να βάψει ξανθά τα μαλλιά του είχε απασχολήσει τις στήλες αθλητικών αλλά και life style περιοδικών και εφημερίδων και μάλιστα είχε γίνει μόδα, που ακολούθησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές (όπως πχ ο Νεϊμάρ).

GettyImages 628755360


(Πηγή: Getty Images / David Ramos)

Καθώς όμως τα μαλλιά μεγαλώνουν, αντίστοιχα φεύγει και το χρώμα και ο Μέσι, που ξεκάθαρα είχε τονίσει ότι είχε κάνει την επιλογή αυτή για ψυχολογικούς λόγους (ήθελε μια αλλαγή), επιστρέφει στην «κανονικότητα».

17418866


(Ο Μέσι πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του Σουάρες με την Εσπανιόλ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Alberto Estevez)

Μάλιστα το νέο κούρεμα συνδυάστηκε και με εύκολη νίκη επί της Εσπανιόλ με 4-1 και γκολ του Αργεντινού στο 90 (τα άλλα δύο ο Σουάρες και ένα ο Ζόρντι Άλμπα πριν κάνει το 3-1 ο Λόπεζ) και την Μπαρτσελόνα να πλησιάζει στους 3 βαθμούς από την κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν αγωνίστηκε καθώς το μεσημέρι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλογων.

2016 12 18T212826Z 856733791 RC1C87C54810 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Αγκαλιά Σουάρες και Μέσι, ενώ πίσω ο Ρομπέρτο που έπαιξε αλλαγή στο ντέρμπυ - Πηγή: Reuters / Albert Gea)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ