ΣΠΟΡ

NBA: ο χορεύτριες των Μπακς ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

NBA: ο χορεύτριες των Μπακς ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα
Instagram / @bucksdancers

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλέβει την παράσταση μέχρι τώρα στην σεζόν του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, όμως τα φώτα της δημοσιότητας κλέβουν δειλά δειλά και οι χορεύτριες της ομάδας, που προσπαθούν να ανεβάσουν τις δικές τους επιδόσεις και να ανταγωνιστούν εκείνες του Giannis και των άλλων "ελαφιών".

Οι ομάδες του NBA πρέπει να διαθέτουν ομάδα με τσιρλίντερς, που διασκεδάζει το κοινό την ώρα των τάιμ άουτς και του ημίχρονου και στην ιστορία του Αμερικανικού επαγγλεματικού μπάσκετ τα όμορφοα κορίτσια που πάτησαν τα παρκέ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Οι κοπέλες των Μιλγουόκι Μπακς ήταν για καιρό στην σκιά, αφού η ομάδα τους δεν είχε κάποια επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

bucks dancers 3


(Πηγή: Instagram / @bucksdancers)

Όμως η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα εφετινά του κατορθώματα στο BMO Harris Bradley Center προσελκύουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών δικτύων στις ΗΠΑ, που καλύπτουν τους αγώνες και τις δραστηριότητες της ομάδας. Επομένως και οι τσιρλίντερς της ομάδας έχουν την ευκαιρία για την δική τους προβολή.

https://www.instagram.com/p/p

Το καλοκαίρι έκαναν τις απαραίτητες auditions για κορίτσια άνω των 18 χρόνων, που έχουν βασική τους υποχρέωση να συμμετέχουν στα χορευτικά σόου των εντός έδρας αγώνων, να παίρνουν μέρος στις 2 πρόβες της εβδομάδας, καθώς και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ομάδας τους.

https://www.instagram.com/p/p

Τα κορίτσια έχουν υποχρεώσεις και εκτός γηπέδου συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές ή χορηγικές εκδηλώσεις, καθώς και προγράμματα με την κοινότητα της πόλης. Στο ματς με το Σικάγο ετοίμασαν μια ξεχωριστή χορογραφία για να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον ρεπόρτερ-θρύλο του NBA Κρεγκ Σέιγκερ.

Παράλληλα φροντίζουν για τα εμπορικά έσοδα δημιουργώντας πχ το δικό τους επίσημο ημερολόγιο, που μπορεί να προμηθευτούν οι φίλαθλοι από τα επίσημα σημεία πώλησης προϊόντων των Μπακς. Το ημερολόγιο του 2016 είχε κάνει θραύση και ήδη αναμένεται η έκδοση του 2017.

(Πηγή: You Tube / Milwaukee Bucks)

Εκτός όμως από την ομάδα των κοριτσιών, το Μιλγουόκι έχει δύο ακόμη χορευτικές ομάδες, που ενίοτε διασκεδάζουν το κοινό: την ομάδα παιδιών και εκείνοι με τις τρομερές "γιαγιάδες και παππούδες" (συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 55), που δίνουν ξεχωριστό σόου.

Οι αμοιβές των κοριτσιών πάντως είναι πολύ χαμηλές, αν αληθεύουν τα όσα είχε καταγγείλει η χορεύτρια Λορέν Χέριγκτον το 2015, κάνοντας μήνυση στο NBA και τους Μπακς, υποστηρίζοντας ότι δεν έπαιρνε ούτε τον βασικό: η εβδομαδιαία απασχόλησή της ήταν 30 με 40 ώρες και η αμοιβή της 3,5 με 4,5 $ την ώρα. 65 $ ήταν η αμοιβή ανά παιχνίδι, 30 για την κάθε πρόβα και έξτρα αμοιβή 50$ για κάθε σπέσιαλ εμφάνιση.

bucks dancers 2


(Πηγή: Instagram / @bucksdancers)

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με τον τίτλο, το "κορίτσι" του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ένα και μας το έχει παρουσιάσει ο ίδιος με τις αναρτήσεις του.

https://www.instagram.com/p/p

Η Mariah Riddlesprigger, πρώην αθλήτρια του βόλεϊ έχει κλέψει την καρδιά του Γιάννη και δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ