ΣΠΟΡ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την προετοιμασία για το 2017 (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την προετοιμασία για το 2017 (vid)
Ο βασιλιάς των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας Reuters / Mike Blake

Ο "βασιλιάς των κρίκων" Λευτέρης Πετρούνιας μπήκε στο γυμναστήριο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα απαιτητική σεζόν, μετά το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, στέλνοντας σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο.

Ο θρίαμβος του Λευτέρη Πετρούνια στο Ρίο τον καθιέρωσε πλέον σε όλο τον κόσμο ως έναν από τους κορυφαίους της ενόργανης γυμναστικής όλων των εποχών. Η σεζόν όμως που ακολουθεί είναι ακόμη πιο σημαντική, αφού όλοι θα θελήσουν να νικήσουν τον Ολυμπιονίκη των κρίκων και να αμφισβητήσουν την αξία του.

2016 08 15T174411Z 1410902973 RIOEC8F1D9M9L RTRMADP 3 OLYMPICS RIO AGYMNASTICS M RINGS


(Ο Πετρούνιας με την Ελληνική σημαία μόλις έχει κερδίσει το μετάλλιο στο Ρίο - Reuters / Athit Perawongmetha)

Η προετοιμασία του Έλληνα πρωταθλητή είναι ακόμη πιο σκληρή και ήδη ξεκίνησε τις προπονήσεις στο γυμναστήριο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους, σίγουρος για τον εαυτό του: μας κλείνει το μάτι για τα καλύτερα που έρχονται.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Πετρούνιας θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο: το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί 19-23 Απριλίου στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 2-8 Οκτωβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ενδιάμεσα το καλεντάρι έχει και διεθνείς αγώνες για το παγκόσμιο κύπελλο της FIG (Διεθνής Ομοσπονδία Γυμανστικής).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ