ΣΠΟΡ

Euroleague F4: Η βράβευση του Πρίντεζη και ο MVP Σέρχιο Γιουλ (vid)

Euroleague F4: Η βράβευση του Πρίντεζη και ο MVP Σέρχιο Γιουλ (vid)
Σέρχιο Γιουλ (αρ.) και Γιώργος Πρίντεζης (δ.) στο Gala της Euroleague EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης ανακυρήχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στην εφετινή Euroleague. Στο Gala της διοργάνωσης που έγινε το βράδυ της παραμονής του μεγάλου τελικού του Final 4 βραβεύτηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης ως μέλος της καλύτερης 5άδας.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέβηκε στην σκηνή και παρέλαβε το βραβείο του καθώς ήταν το κορυφαίο "4αρι" της καλύτερης ομάδας της κανονικής περιόδου και των play offs της Ευρλίγκας. Ο Πρίντεζης ήταν μέλος της ομάδας που αποτελούσαν οι Γιουλ, Ντε Κολό, Μπογκντάνοβιτς και Ούντο. Ο "συναρχηγός" του Σπανούλη στον Ολυμπιακό παρέλαβε το βραβείο από τον πρώην σέντερ της Μακάμπι αλλά και των ερυθρόλευκων Νίκολα Βούισιτς.

A 4137629


(Ντε Κολό, Ούντο, Μπογκντάνοβιτς, Γιουλ, Πρίντεζης και Ντόντσιτς επί σκηνής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Στην 2η πεντάδα ήταν οι Τεόντοσιτς, Γουαναμέικερ, Μέλι, Ντάνστον και Αγιόν. Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες ατομικές βραβεύσεις της βραδιάς με τον Χάνγκα να αναδεικνύεται καλύτερος αμυντικός, ο Ντόντσιτς "μελλοντικό αστέρι" και ο Κιθ Λάνγκφορντ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Euroleague.

4137644


(Ο Γιώργος Πρίντεζης (αρ.) και ο Μιχάλης Κακιούζης (δ.) στο Gala της Euroleague - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

MVP ο Σέρχιο Γιουλ

Όλοι βέβαια περίμεναν το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, που ήταν για τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) της χρονιάς και κατέληξε στον Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναμενόταν.

A 4137633


(Ο MVP της σεζόν 2016-17 στη Euroleague Σέρχιο Γιουλ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Στη regular season, ο 30χρονος γκαρντ είχε 16.1 πόντους (με 50.9% στα δίποντα, 32.6% στα τρίποντα, 84.8% στις βολές), 2 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 2.4 λάθη κατά μέσο όρο.

Η βράβευση στον Ισπανό άσσο ήταν μάλλον μια μικρή παρηγοριά για τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τον τελικό, παρότι εκείνος κόντρα στη Φενέρ έκανε ό,τι μπορούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ