ΣΠΟΡ

Ένα βήμα πιο κοντά στον αγώνα Μεϊγουέδερ-ΜακΓκρέγκορ (vid)

Ένα βήμα πιο κοντά στον αγώνα Μεϊγουέδερ-ΜακΓκρέγκορ (vid)
Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ "προετοιμάζει" το έδαφος για τον αγώνα πυγμαχίας με τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic

Ο Αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ φέρεται να δέσμευσε το χώρο που έδωσε τους τελευταίους αγώνες της καριέρας του για τα τέλη Αυγούστου. Συνδέουν δε τη κίνησή του Αμερικανού παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας, με τη φημολογούμενη "μονομαχία" του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Mirror, η εταιρεία του Μεϊγουέδερ, που διοργανώνει πυγμαχικούς αγώνες και events, δέσμευσε για τις 26 Αυγούστου το ξενοδοχείο MGM Grand στο Λας Βέγκας για τη διεξαγωγή ενός αγώνα, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες.

15278387


(Το συνηθισμενο χώρο των αγώνων του με τον Πακιάο δέσμευσε ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ESTHER LIN)

Όλοι όμως υποθέτουν ότι θα είναι για αγώνα πυγμαχίας, καθώς δέσμευσε και την προηγούμενη ημέρα (25/8) το χώρο, όπου συνήθως γίνεται το ζύγισμα των αθλητών.

Με δεδομένο ότι το διάσημο ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας έχει φιλοξενήσει τους τελευταίους 12 αγώνες της καριέρας του Mεϊγουέδερ και ανάμεσά τους τις επικές μάχες με το Μάνι Πακιάο, έυκολα κανείς μπορεί να κάνει το συνειρμό, ότι ίσως είναι η "έδρα" του πολυαναμενόμενου αγώνα με τον Μακ Γκρέγκορ, αξίας άνω των 500 εκατ. €.

Τα αινιγματικά tweets των μονομάχων

Επιπλέον τις προηγούμενες ημέρες και οι δύο αθλητές, φρόντισαν να εξάψουν τη φαντασία του κοινού των μαχητικών αθλημάτων με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μεϊγουέδερ εμφανίστηκε να κάνει προπόνηση με τον 17χρονο ανερχόμενο μποξέρ Ντέβιν Χάνεϊ, σε μία φώτο που ανέβηκε στο λογαριασμό του. Αν δεν είχε να αγωνιστεί, μάλλον είναι παράτερο να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια.

DB7SelbVwAA2iiy


(Η φώτο του Μεϊγουέδερ με τον Χάνεϊ - Πηγή: Twitter / @Realdevinhaney)

Από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει το δικό του γυμναστήριο, το MAYWEATHER BOXING CLUB, για να κάνει όποτε θέλει προπόνηση μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα. Κλείνοντας μάλιστα 10 χρόνια λειτουργίας στο Βέγκας, με προπονητές τον πατέρα του Φλόιντ Sr. και το θείο του Ρότζερ (αμφότεροι πρωήν πυγμάχοι), ο Μεϊγουέδερ αποφάσισε να δέχεται και απλούς ανθρώπους εκτός από τους διάσημους αθλητές, που κάνουν κατά καιρούς προπόνηση.

2016 11 13T064857Z 656657653 NOCID RTRMADP 3 MMA UFC 205 MCGREGOR VS ALVAREZ


(Ο Μακ Γκρέγκορ ετοιμάζεται να αφήσει το "κλουβί" και να μπει στο ρινγκ - Πηγή: Reuters / Adam Hunger-USA TODAY Sports)

Επίσης ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ "τρόλαρε" την αναμέτρηση γράφοντας σε ανάρτησή του, "κάτι μεγάλο έρχεται".

Μένει να δούμε εάν όλα αυτά εντάσσονται σε ένα καλά οργανωμένο διαφημιστικό πλάνο για τον αγώνα πυγμαχίας, που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκορ εσόδων ή απλά οι δύο κορυφαίοι αθλητές στην πυγμαχία και το MMA παίζουν το παιχνίδι των Media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ