ΣΠΟΡ

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Λίονελ Μέσι - Απών ο Μαραντόνα;

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Λίονελ Μέσι - Απών ο Μαραντόνα;
Χωρίς το Ντιέγκο Μαραντόνα ο γάμος του Λίονελ Μέσι Getty Images / Stanley Chou

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα του μεγάλου γεγονότος του γάμου του Λίονελ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πάντως η είδηση της πιθανής απουσίας του Ντιέγκο Μαραντόνα από τη λίστα των καλεσμένων.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν θεός στην Αργεντινή και η πιθανότητα να μην είναι στο γάμο του Μέσι έχει ξεσηκώσει σειρά δημοσιευμάτων. Μάλιστα το ταξίδι του Ντιέγκο στη Κούβα τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα.

GettyImages 451553276


(Τα τρία πιο αγαπημένα πρόσωπα των Αργεντίνων: Μέσι, ο Πάπας και ο Μαραντόνα - Πηγή: Getty Images / Clive Rose)

Οι σχέσεις τους έχουν περάσει από όλα τα στάδια. Φαίνεται όμως ότι πλέον ότι ο Μέσι και ο Μαραντόνα δεν έχουν επαφή. Από τη λατρεία του πίμπε ντ' όρο για τον "μικρό μάγο", οι δηλώσεις του Ντιέγκο πέρυσι το καλοκαίρι, ότι ο Μέσι έχει έλλειψη προσωπικότητας, και πριν λίγο καιρό ότι δε μπορεί μόνος του να πάρει το ΠΚ ήταν πιθανότατα η "αρχή του τέλους".

GettyImages 102465544


("Πάγος" πλέον στις σχέσεις Μαραντόνα και Μέσι - Πηγή: Getty Images / Richard Heathcote)

Από την πλευρά της, η οικογένεια Μέσι ολοκλήρωσε τις διακοπές της και ταξίδεψε για τη γενέτειρα του ζευγαριού.

«Αποκαλύψεις» για το γάμο

Ο Τύπος στην Αργεντινή, αλλά και σε όλο τον κόσμο προσπαθεί να ανακαλύψει όλο και περισσότερα στοιχεία για τις λεπτομέρειες του «μυστηρίου».

14859452


(Όλα έτοιμα για το γάμο του Λίονελ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο την Παρασκευή - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ENNIO LEANZA)

- Πιθανότατα δε θα γίνει θρησκευτικός γάμος, καθώς το ζευγάρι δεν έχει κλείσει ημερομηνία στον Καθεδρικό Ναό του Ροσάριο για τις 30 Ιουνίου.
- Αντίθετα θα γίνει πολιτικός γάμος. Ήδη έχει βρεθεί ο Δικαστής και η τελετή θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του πάρτυ στο ξενοδοχείο Pullman del City Center.
- Το πάρτυ θα γίνει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα: θα ξεκινήσει στις 19.00 και λογικά δεν θα κρατήσει μέχρι αργά. Ανάλογα με το κέφι των καλεσμένων μπορεί να ολοκληρωθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

6784 ho 05 p 1024x768


(Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου Μέσι - Πηγή: http://www.pullmanhotels.com/gb/hotel-6784-pullman-rosario-city-center/index.shtml)

- Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τελικά 260 άτομα. Οι περισσότεροι είναι συμπαίκτες του Μέσι, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Δεν θα είναι κανένα μέλος του ΔΣ της Μπαρτσελόνα, όπως και ο Δήμαρχος αλλά και ο Κυβερνήτης της περιοχής του Ροσάριο.
- Ντέκο, Ροναλντίνιο και Σιλβίνιο θα είναι ανάμεσα στους παίκτες, που φόρεσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο γάμο. Πιθανότατα θα απουσιάζει ο Τσάβι.
- Καλεσμένοι είναι επίσης και συμπαίκτες του Μέσι από την εθνική ομάδα, όπως ο «κολλητός» του Αγκουέρο και ο Ντι Μαρία.

2016 12 18T213838Z 1408978836 RC15B50CF410 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Στο πλευρό του Μέσι ο Σουάρες και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα - Πηγή: Reuters / Albert Gea)

- Τη διασκέδαση των καλεσμένων θα αναλάβει τελικά το μουσικό γκρουπ από την Ουρουγουάη Márama. Παρούσα θα είναι η σύντροφος του Κουν Αγκουέρο, Αργεντινή τραγουδίστρια Καρίνα, ενώ και το ζεύγος Πικέ-Σακίρα φαίνεται ότι θα δώσουν το παρόν. Επομένως δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη από τις δύο λατίνες σταρ.
- Στο Τύπο «διέρρευσε» και ένα πιθανό μενού, για τους καλεσμένους. Τα περίφημα «Αργεντίνικα κρέατα» (μπριζόλες, λουκάνικα και κοτόπουλο) έχουν την τιμητική τους. Για όσους δεν τρώνε κρέας, θα υπάρχει και μπουφέ με σούσι. Για ορεκτικά θα προσφερθούν ποικιλίες τυριών και αλλαντικών (μαζί με το απαραίτητο jamon από την Καταλωνία).

- 150 «τυχεροί» δημοσιογράφοι διαπιστεύθηκαν για να καλύψουν το γεγονός. Η τελετή και το πάρτυ θα γίνουν στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο. Μετά τις 22.00 θα είναι υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν.
- Δε θα υπάρξει κάποιο τσάρτερ από τη Βαρκελώνη για να φέρει τους παίκτες και τις οικογένειές τους, αφού οι περισσότεροι είναι διακοπές και θα πάνε με δικά τους μέσα στο Ροσάριο.
- Στο αεροδρόμιο του Fisherton θα υπάρχει ξεχωριστή πύλη για τις αφίξεις των καλεσμένων, που θα φεύγουν από ξεχωριστή διαδρομή, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με τον κόσμο. Είναι ακριβώς τα ίδια μέτρα που λαμβάνουν οι τοπικές Αρχές για τα ταξίδια του Λίονελ Μέσι.
- Δεν έχει προγραμματιστεί κάποια άλλη εκδήλωση στην πόλη. Οι περισσότεροι αναμένεται να φτάσουν Πέμπτη ή Παρασκευή και να φύγουν αμέσως, την επομένη του γάμου.

- 200 άντρες ασφαλείας ήδη έχουν λάβει θέσεις γύρω από το ξενοδοχείο. Επικεφαλής είναι πρώην στρατιωτικός, ενώ πιθανότατα θα στηθεί και γιγαντοοθόνη για να μεταδίδει την εκδήλωση ζωντανά για τους χιλιάδες φίλους, που αναμένεται να προσέλθουν στην πόλη.

Μένει να δούμε πόσα από τα παραπάνω στοιχεία θα επιβεβαιωθούν σε λίγες ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ